Inline Leadership bestaat 10 jaar!

Dat vieren wij graag samen met jou.

Op 19 september 2025 vieren wij met 100+ bevlogen ondernemers het 10 jarig bestaan van Inline Leadership én de lancering van het boek: De Kracht van Inline Leadership. Verwacht inspiratie en motivatie omtrent krachtig leiderschap en een geweldig mooi netwerk.

Als je écht het verschil wilt maken, 

moet je het verschil durven zíjn.  

 De bevlogen ondernemers met wie wij de afgelopen 10 jaar hebben samengewerkt zou je kunnen omschrijven als Einzelgängers, gekke mieren en eigenwijze outsiders.

They don’t fit in.

Herken je dit? Je hebt een missie die groter is dan jijzelf. Middelmatigheid past totaal niet bij je. Je bent enthousiast, denkt razendsnel en barst van de goede ideeën. Dit is je kracht maar ook je valkuil. Je hebt dikwijls het gevoel dat je té snel gaat voor de mensen om je heen, waardoor je op de rem leeft en vaker dan je lief is IN de operatie verzand. Hierdoor blijven gave projecten op de plank liggen, mis je overzicht, de juiste balans en haal je niet het maximale uit jezelf, je leven en business.

Die kracht van jou gaan we niet onderdrukken, maar juist volop inzetten én we leren je hoe jij in The Lead kunt zijn en blijven van je leven en business en anderen kunt meenemen in jouw groei. Want jij weet als geen ander dat de toekomst van jouw bedrijf, uiteindelijk in handen ligt van de volgende generatie… 

De betrokkenheid van Linda en Linn is groot. Hun oprechte aandacht en gedrevenheid, doet wat met je als mens en ondernemer.

Marion van der Giessen

Door de coaching weet ik heel goed wie ik ben als leider en heb ik mijn werkuren gehalveerd, waardoor ik veel meer vrijheid en ruimte heb voor Quality Time met mijn naasten én voor nieuwe gave projecten! Ik maak bewuste keuzes zowel privé als zakelijk. En geniet van wat ik doe.

Bas Roelofsen | eigenaar Trading Together B.V.

 

Ik heb mijn aanbod vereenvoudigd, waardoor ik met veel meer zelfvertrouwen in korte tijd vijf premium topklanten heb gekregen. Ik ervaar weer rust in mijn hoofd en lijf, een goede werk/privé balans. Ik ben nu een toonaangevende naam in mijn markt, heb een florerende business en zakelijke relaties waar ik graag mee werk.

Carina van Reeven | Eigenaar Shared Service Center

 

Door te leven en werken vanuit Inline Leadership heb ik een volwassen business gecreëerd, die veel minder om mij draait, maar meer om mijn gedachtegoed en signatuursysteem.

Sonja Schaap | Eigenaar Reflectit

 

Ik ervaar veel meer rust en overzicht. Ik weet wie ik ben als leider van mijn bedrijf, ik weet wat mijn rol is en de rollen binnen het team zijn heel duidelijk. Ik weet welke stappen ik moet zetten om succesvol te kunnen blijven, leef inline met wie ik ben en stel mijn eigenwaarden voorop.

Theo van de Kamp | Eigenaar Mandelo

 

Meer rust, vrijheid en voldoening

Wat kan Inline Leadership voor jou betekenen?

Inline Leadership is de unieke en bewezen leef- en denkwijze voor bevlogen ondernemers die vanuit een tijdloze en krachtige basis opnieuw richting, sturing en invulling willen geven aan de kwaliteit van hun leven en de succesvolle groei van hun bedrijf. 

Dit vliegwiel heeft honderden bevlogen ondernemers geholpen om hun leven te transformeren en hun bedrijf naar topniveau te brengen, met blijvend succes. 

Dit is ook voor jou mogelijk! Als je nieuwsgierig bent naar wat er op op dit level allemaal mogelijk is.  Bereid en in staat om te doen en (los) te laten wat nodig is om jouw langgekoesterde wensen en verlangens echt te gaan realiseren.

Kom naar het Jubileum event, laat je verrassen en stap in een hoogwaardige en groeizame omgeving, waar jij als ondernemer met grootste dromen en ambities van harte welkom bent. 

Wat kun je verwachten

Ervaar de Kracht van Inline Leadership

Wij staan voor kwaliteit, waarde en oprechte aandacht. Daarom geven wij jaarlijks twee exclusieve live events voor maximaal 30 deelnemers. In 2025 pakken we EENMALIG groots uit door ons netwerk van de afgelopen jaren met je te delen en jou vanuit diezelfde passie te inspireren, raken en in beweging te zetten. Het is nog steeds ons doel dat jij je als persoon gezien voelt en dat je met de juiste inzichten en tools naar huis gaat. 

Tijdens Inline Leadership Jubileum Event kan je het volgende verwachten;

Een feestelijk businessevent met 100+ gelijkgestemde bevlogen ondernemers.

Inspiratie en motivatie omtrent Krachtig en Inspirerend Leiderschap en antwoord op de vraag ‘Hoe blijf ik trouw aan mijzelf en ontspannen in the lead van mijn leven en business? 

Ontdek hoe jij als een ‘Great Leader’ anderen kunt inspireren, in beweging zetten en meenemen in jouw groei. Je ontvangt concrete tools hoe je dit kunt doen en welke eerste stappen je nu kunt zetten.

Leer hoe jij een business kunt creëren die doordraait, óók zonder jouw continue aanwezigheid. Zodat je meer vrijheid en ruimte in je dagelijks leven ervaart, voor wat jij het allerliefste doet en waar je energie van krijgt. 

Je ontvangt het boek ‘De Kracht van Inline Leadership’ waarin je ontdekt hoe jij als leider van jouw leven en business op krachtige en integere wijze jouw invloed kunt vergroten, zodat je maximaal kunt blijven excelleren op topniveau en anderen succesvol mee kunt nemen in jouw groei. 

Last but not least… good food, good mood & lot’s of fun!

Het zijn de realisten die meestal gelijk hebben. Dromers veranderen de wereld.  

Inline Leadership Theo van de Kamp

‘Ik ben enorm gegroeid en dat zit in alle aspecten van mij als ondernemer.’

Door het coachtraject bij Inline Leadership ervaar ik meer rust in mijn lichaam, ik weet wie ik ben als leider van mijn bedrijf. Ik weet wat mijn rol is en de rollen binnen het team zijn heel duidelijk.

Wij zijn gegroeid van vier naar tien medewerkers, we hebben nu drie vaste teams en een vaste aanpak ontwikkeld. Die werkt.

Ik weet welke stappen ik moet zetten om succesvol te kunnen blijven, leef inline met wie ik ben en stel mijn waarden en principes voorop. Bij alles wat ik doe. 

Theo van de Kamp
Eigenaar Digital Branding Bureau

Inline Leadership Sharon Streuper

‘Ik ben weer verliefd geworden op mijn bedrijf én heb deze naar een hoger level gebracht.’

Ik vind Linda een heel fijn mens om mee te praten en om je heen te hebben!

Heerlijk om door haar geconfronteerd te worden en inzage te krijgen in je eigen manier van denken en doen.

Ze geeft je de juiste tools en leert op een andere manier naar jezelf en je business te kijken.

Ik zie het echt als “een cadeau” dat iedere ondernemer zichzelf moet gunnen als je je business naar een hoger level wilt tillen.

Sharon Streuper
Eigenaar Maison Sucre, Designer of Luxury Interiors

Inline Leadership Carina van Reeven

‘Ik ben nu een toonaangevende naam in mijn markt.’

Door Linda ben ik veel bewuster geworden van mijn kern, waar ik goed in ben en wat ik wil met mijn onderneming.

Ik heb mijn aanbod vereenvoudigd, waardoor ik met veel meer zelfvertrouwen in korte tijd vijf premium topklanten heb gekregen.

Ik ervaar weer rust in mijn hoofd en lijf, een goede werk/privé balans. Ik ben nu een toonaangevende naam in mijn markt, heb een florerende business en zakelijke relaties waar ik graag mee werk.

Carina van Reeven
Shared Service Center Specialist