1:1 Business Call met Linda

Persoonlijk gesprek voor wat belangrijk is voor jou

Ga persoonlijk met Linda in gesprek over hoe je uitgedaagd blijft op ieder level van topniveau. Door compleet jezelf te zijn.

Ontdek welke groeikansen Linda voor jou ziet om zowel jouw persoonlijke als zakelijke doorbraak te maken.

Krijg helder hoe jij jouw waarde, kennis en wijsheid kan omzetten in succesvolle resultaten.

Ontdek of er een klik is en of de coaching met Linda passend voor je is.

Linda Lex krachtig leiderschap

Verwerf Persoonlijk Meesterschap • Ontwikkel Krachtig Leiderschap • Creëer een High Value Business met impact • Verwerf Persoonlijk Meesterschap 

Vrij en succesvol 

Plan hier jouw business call in als je:

Een gevestigd ondernemer bent met een business die staat.

Je bent doelgericht en bent bereid op te doen wat nodig is.

Je aan alles voelt dat je nu niet het maximale uit jezelf, je leven en business haalt.

Je niet weet hoe je jezelf los kunt maken van de organisatie, zonder de controle én de verbinding met anderen te verliezen.

Je coachbaar bent. 

In de call met Linda bekijken jullie samen of er een klik is, zowel persoonlijk als met het gedachtegoed van Inline Leadership. Plan hieronder je business call in. Zodra je een tijdstip hebt gekozen stellen we je nog een aantal vragen om je beter te leren kennen.

Je bent één keuze verwijderd van een vrij en succesvol leven!

‘Mijn bedrijf loopt succesvol door, óók zonder mijn continue aanwezigheid. ’

Linda Lex Margot Freericks

Ik heb vorig jaar een van mijn beste maatjes enorm positief zien veranderen, nadat hij met Linda is gaan samenwerken. Hij is nu zo ontspannen en ‘in control’.

Nadat hij mij een keer heeft meegenomen naar het Inline Leadership event, en ik een introductiegesprek met Linda ben aangegaan, heb ik de knoop doorgehakt en besloten dat ik ook met Linda wil samenwerken.

We zijn inmiddels vele intensieve en soms confronterende gesprekken verder, maar ik heb het afgelopen halfjaar meer stappen heb gezet dan de afgelopen 10 jaar.

Ik ben me bewuster van mijn doelen, mijn glazen plafonds en wat belangrijk voor me is. En op basis daarvan maak ik nu mijn beslissingen. Niet omdat ik het altijd zo gedaan heb, of omdat ik denk dat anderen dat van mij verwachten. Linda functioneert ook als de stok achter de deur die ik nodig heb.

De retraite ‘La Dolce Vita. Above and Beyond’ heb ik als een hoogtepunt in onze samenwerking ervaren. Je neemt echt de tijd om met elkaar de diepte in te gaan en tot doorbraken te komen. Daarnaast is het fantastisch om een aantal dagen in Merano door te brengen en elkaar ook op een andere manier te leren kennen.

Het resultaat? Mijn bedrijf loopt succesvol door, óók zonder mijn continue aanwezigheid. Waardoor ik zowel als mens als ondernemer veel meer rust, ruimte en vrijheid ervaar. 

Tim Merkus, Eigenaar PTP IT Distribution

Plan nu je business call in

Ontdek in een persoonlijk gesprek met Linda hoe je vanuit Inline Leadership een vrij en succesvol leven en een hoogwaardige business met impact kunt creëren.

‘Ik ben volledig in mijn waarde gaan staan en verdien wat ik waard bent.’

Soms loop je in je eigen bedrijf in een rondje en ben je het overzicht even helemaal kwijt. Door een tip van een andere ondernemer ben ik bij Linda Lex terecht gekomen.

Ze geeft je de juiste tools en leert je op een andere manier naar je jezelf en je business te kijken.

Sinds ik met Linda werk, ben ik volledig in mijn waarde gaan staan, hebben we een nieuwe meubellijn ontwikkeld die antwoord geeft op de behoefte van onze nieuwe generatie klanten en die naadloos aansluit op onze tijdloze Easy Classic lijn.

Onze klanten betalen nu met liefde de juiste prijs voor onze premium diensten.

Ik zie het echt als “een cadeau” dat iedere ondernemer zichzelf moet gunnen als je jouw leiderschap en business naar een hoger level wilt tillen.

Sharon Streuper, Luxury Interior Design