1:1 Business Call met Linda

Persoonlijk gesprek voor wat belangrijk is voor jou

Ga persoonlijk met Linda in gesprek over hoe je uitgedaagd blijft op ieder level van topniveau. Door compleet jezelf te zijn.

Ontdek welke groeikansen Linda voor jou ziet om zowel jouw persoonlijke als zakelijke doorbraak te maken.

Krijg helder hoe jij jouw waarde, kennis en wijsheid kan omzetten in succesvolle resultaten.

Ontdek of er een klik is en of de coaching met Linda passend voor je is.

Linda Lex krachtig leiderschap

Verwerf Persoonlijk Meesterschap • Ontwikkel Krachtig Leiderschap • Creëer een High Value Business met impact • Verwerf Persoonlijk Meesterschap 

Vrij en succesvol 

Plan hier jouw business call in als je:

Een gevestigd ondernemer bent met een business die staat.

Je bent doelgericht en bent bereid op te doen wat nodig is.

Je aan alles voelt dat je nu niet het maximale uit jezelf, je leven en business haalt.

Je niet weet hoe je jezelf los kunt maken van de organisatie, zonder de controle én de verbinding met anderen te verliezen.

Je coachbaar bent. 

In de call met Linda bekijken jullie samen of er een klik is, zowel persoonlijk als met het gedachtegoed van Inline Leadership. Plan hieronder je business call in. Zodra je een tijdstip hebt gekozen stellen we je nog een aantal vragen om je beter te leren kennen.

Je bent één keuze verwijderd van een vrij en succesvol leven!

Inline Leadership Saskia Giesbers

‘Ik heb nu de tijd voor mensen en activiteiten die ik belangrijk vind’

Vanuit het ‘Inline Leadership’- gedachtegoed heeft Linda mij geholpen om meer in lijn te komen, met mezelf en met mijn bedrijf.

Ik heb nu tijd voor de mensen en de activiteiten die ik belangrijk vind, in plaats van de hele tijd druk te zijn.

Saskia Giesbers

Choreograaf in informatiebeheer

Inline Leadership Theo van de Kamp

‘We zijn gegroeid en de rollen binnen het team zijn heel duidelijk’

Ik ervaar meer rust in mijn lichaam, ik weet wie ik ben als leider van mijn bedrijf, ik weet wat mijn rol is en de rollen binnen het team zijn heel duidelijk.

Wij zijn gegroeid van vier naar tien medewerkers, we hebben nu drie vaste teams en hebben een vaste aanpak ontwikkeld. Die werkt.

Theo van de Kamp

Digital branding bureau

Inline Leadership Carina van Reeven

‘Ik ben nu een toonaangevende naam in mijn markt’

Ik heb mijn aanbod vereenvoudigd, waardoor ik met veel meer zelfvertrouwen in korte tijd vijf premium topklanten heb gekregen.

Ik ervaar weer rust in mijn hoofd en lijf, een goede werk/privé balans. Ik ben nu een toonaangevende naam in mijn markt, heb een florerende business en zakelijke relaties waar ik graag mee werk.

Carina van Reeven

Shared service center specialist

Inliners aan het woord over wat de keuze om te leven en werken vanuit Inline Leadership voor hen heeft opgeleverd!

‘Die flow… mensen wat is dat lekker! DAT wens ik iedereen toe’

Linda Lex Margot Freericks

Ik liep vast als ondernemer.

Linda kende ik al. Een mooi mens, mooi bedrijf en mooie visie. JA! ik wil met jou aan de slag als mijn coach om te kijken of ik uit het putje kan klimmen. In de afgelopen maanden is er mega veel gebeurd!

Mijn onrust kreeg geen voedingsbodem meer. Mijn netwerk bleef zich ontwikkelen. Aanbiedingen komen als vanzelf naar me toe en ik kan mijn keuzes maken en daar 100% achter staan. Ik kan mijn rust pakken en de tijd nemen om niets te doen. Zonder schuldgevoel. Mede door haar start ik met een geweldige nieuwe uitdaging en ik weet zeker dat het hier niet bij blijft.

Die flow… mensen wat is dat lekker! DAT wens ik iedereen toe.. op het moment dat je er klaar voor bent. Coaching door Linda Lex – Inline Leadership: het is jouw tijd en aandacht echt 100% waard. DOEN!

Margot Freericks

HR manager Avantor

Plan nu je business call in

Ontdek in een persoonlijk gesprek met Linda hoe je vanuit Inline Leadership een vrij en succesvol leven en een hoogwaardige business met impact kunt creëren.

‘Linda heeft mij de ogen geopend. Weg van het klein denken en doen.’

Ik hikte er al twee jaar tegenaan om mij door Linda te laten coachen. Gewoon omdat ik nog niet klaar was voor de doorbraak.

Nu achteraf heb ik spijt van mijn twijfel, want Linda heeft mij, tijdens alle coachsessies, de ogen geopend. Terug naar mijn kern, mijn kracht en passie. Gaan staan voor wie ik ben en mijn missie. Weg van het klein denken en doen.

Linda heeft mij volledig in mijn kracht gezet en dit is op alle fronten merkbaar. Leiderschap nemen, het klinkt zo mooi, het is zo moeilijk. Maar met Linda aan je zijde krijg je de leiding over je eigen leven.

Deze aanbeveling komt recht uit mijn hart. Zo blij ben ik dat ik de stap heb gezet om deze investering in mijzelf en mijn bedrijf te doen. Dank je wel Linda!

Claudia Vesters, Hormoontherapeut