Linda Lex Exclusieve coaching

Exclusieve
1 op 1 coaching

Linda Lex

Ontdek in een persoonlijk gesprek met mij welke kansen ik voor jou zie om een vrij en succesvol leven met impact te creëren.

Verwerf Persoonlijk Meesterschap • Ontwikkel Krachtig Leiderschap • Creëer een High Value Business met impact • Verwerf Persoonlijk Meesterschap 

Linda Lex Coaching

Enorm gedreven

Schaamteloos genieten van een business die niet langer draait om jou

Je bent enorm gedreven, een slimme denker met een ambitieniveau dat hoger ligt dan de meeste mensen om je heen. Je hebt jouw bedrijf met veel passie en toewijding naar topniveau gebracht. Anderen bewonderen je voor de successen die je hebt behaald.

Alleen… als jij naar jouw mate van geluk, voldoening en vrije tijd kijkt, ervaar je een gevoel van onrust en frustratie.

Met al jouw ervaring, drive en vlieguren zou je nu toch eigenlijk veel meer rust, vrijheid en voldoening moeten ervaren? Zodat je schaamteloos kunt gaan genieten van wat je in de loop der jaren hebt opgebouwd.

Je werkt harder dan je lief is, komt chronisch tijd tekort en hebt ondanks de uitstekende resultaten constant het gevoel alles en iedereen tekort te doen. Dit is niet te bedoeling.

Linda Lex High value ondernemen

Diep vanbinnen weet je dat het leven meer voor jou in petto heeft.

Maar de zaken gaan toch goed?’

Als je het heel realistisch bekijkt, heb je niks om over te klagen. Je voelt je dikwijls niet begrepen door je omgeving en houdt je klein, omdat je anderen niet wilt kwetsen, teleurstellen of voorbijstreven.

Je weet dat je deze uitdaging met jezelf vroeg of laat aan moet gaan èn.. wilt overwinnen!

De vraag is alleen: Hoe dan?

Ik help je om jouw nieuwe speelveld te creëren, waarin jij opnieuw uitgedaagd wordt en jouw energie vrijuit kunt laten stromen, zodat jij jouw talenten, expertise en creativiteit maximaal kunt benutten èn omzetten in het gewenste resultaat.

Volledig inline met wie jij bent en wat jij te doen hebt! Je bent slechts een keuze verwijderd van jouw Next Level in Life & Business

Linda Lex High value ondernemen

In minimale tijd

Ondernemen vanuit Inline Leadership

De keuze om te gaan leven en werken vanuit Inline Leadership is een slimme en logische keuze voor bevlogen topondernemers die verlangen naar meer ontspanning, vrijheid, uitdaging en vooruitgang. Die de lat hoog leggen en het beste uit zichzelf, hun leven en business willen halen.

Je wordt op scherp gezet, steeds weer terug naar de kern gebracht – inline met jezelf – en uitgedaagd om groter en anders te denken. Je krijgt opnieuw grip en sturing, waardevolle inzichten, kennis, praktische tools en een slimme strategie die volledig bij jou en jouw business past.

Alles wat nodig is voor het creëren van een simpele, hoogwaardige en schaalbare onderneming met aanzienlijk hogere winstgevende resultaten. In minimale tijd.

Linda Lex - Huis en Hypotheek Veenendaal Linda Lex - HAN Linda Lex - Bliss to Shine Linda Lex - Maison Sucre

Linda Lex - Nijhof Linda Lex - POT verhuizingen en logistiekLinda Lex - PTP Linda Lex - tbk group

Linda Lex - Unfold Matters Linda Lex - Velocity Marketing  Linda Lex - TradingTogether

Je hebt je bedrijf om het leven te creëren waar jij gelukkig van wordt.

Inline leadership genius mentorship<br />

Word een meester van jezelf

Genius Mentorship

Genius is een exclusief mentorship voor doorgewinterde topondernemers en CEO’s met volwassen vraagstukken en een hoog ambitieniveau. Je krijgt mijn persoonlijke coaching en support en een netwerk van ervaren en succesvolle gelijkgestemde ondernemers.

Dit hoogwaardige coachtraject richt zich op het creëren van een krachtige doorbraak naar jouw ideale leven en een succesvolle ‘inline’ business met impact, zodat jij maximaal kunt blijven groeien, presteren en excelleren op ieder level van topniveau. Door compleet jezelf te zijn

Verwerf Persoonlijk Meesterschap; krijg in inzicht, grip en sturing op de kwaliteit van jouw denken, zodat je vanuit een krachtige en tijdloze basis opnieuw richting en invulling kunt geven aan je leven en business.

Ontwikkel Krachtig Leiderschap; blijf trouw aan jezelf. In verbinding met de ander. Vergroot jouw ruimte, vrijheid en invloed, zodat je volledig op jouw voorwaarden kunt werken en een bron van inspiratie kunt zijn voor anderen. Met een business die werkt!

Wees gepassioneerd onthecht; maak jezelf los van de organisatie, zodat er volop tijd en ruimte ontstaat voor jouw genialiteit en creativiteit, waardoor je in staat bent om de juiste keuzes te maken vanuit rust, vertrouwen en overzicht. Met een heldere Visie op Resultaat.

Onderneem vanuit een hoogwaardige context; creëer een omgeving waarin zowel jij, jouw relaties als jouw business, maximaal kunnen blijven groeien, presteren en excelleren op ieder volgend level van topniveau.

Leef en werk voluit vanuit jouw Zone of Genius; maak grenzeloos gebruik van de ervaring, waarde en wijsheid die in jou zit. Zodat je maximaal van waarde kunt zijn, ruimte kunt creëren voor de groei van een ander en jouw succes kunt delen!

Sinds ik met Linda werk, ben ik volledig in mijn waarde gaan staan, hebben we een nieuwe meubellijn ontwikkeld die antwoord geeft op de behoefte van onze nieuwe generatie klanten en die naadloos aansluit op onze tijdloze Easy Classic lijn.Onze klanten betalen nu met liefde de juiste prijs voor onze premium diensten.Ik zie het echt als “een cadeau” die iedere ondernemer zichzelf moet gunnen als je je business naar een hoger level wilt tillen.

Sharon Streuper, Luxe Interior Design

Mijn bedrijf draait succesvol door, óók zonder mijn continue aanwezigheid.

 Ik ben me bewuster van mijn doelen, mijn glazen plafonds en wat belangrijk voor me is. En op basis daarvan maak ik nu mijn beslissingen. Het resultaat? Mijn bedrijf loopt nu ook door, zonder mijn continue aanwezigheid. Waardoor ik zowel als mens als ondernemer veel meer rust, ruimte en vrijheid ervaar. 


Tim Merkus | PTP IT distribution

Door het coachingstraject bij Inline Leadership heb ik een veel betere balans tussen privé en zakelijk, hierdoor ervaar ik meer rust. En vanuit die rust ben ik zakelijk veel beter gaan presteren. Onze winstmarge is met 5 keer verdubbeld.

Rico Versteeg | High end Marketingbureau

Linda confronteert, adviseert, steunt, moedigt aan, met maar één doel: mij te laten excelleren, in de wetenschap dat mijn groeipad oneindig is.

John van der stap | Agile enterprise architect

Ik heb mijn aanbod vereenvoudigd, waardoor ik mijn hoge toegevoegde waarde met veel meer zelfvertrouwen kan uitleggen aan mijn klanten. Hierdoor heb ik in korte tijd vijf nieuwe klanten gekregen die heel goed bij me passen waardoor ik met veel plezier en gemak met hen samenwerk en een goede omzet heb gerealiseerd. Ik ben nu een toonaangevende naam in mijn markt. 

Carine van Reeven | Mentor voor financiële Shared Service Professionals

Leven en werken vanuit Inline Leadership

is niet voor iedereen…

Kiezen voor ondernemen vanuit Inline Leadership vraagt een flinke dosis zelfreflectie, vertrouwen, moed en doorzettingsvermogen. Je moet het kunnen dragen!

Dit is niet voor ondernemers die eindeloos blijven dromen, wensen en verlangen naar beter, maar niet bereid én in staat zijn om het transformatieproces écht aan te gaan.

Het Genius Mentorship is uitermate geschikt voor je als je 100% committed bent om een persoonlijke en zakelijke doorbraak te creëren. En ernaar uitkijkt om volledig inline te gaan leven en werken zoals jij bedoeld bent. Op het allerhoogste niveau.

Wie komt er in aanmerking voor een plek in het Genius Mentorship?

Je bent een doorgewinterde ondernemer (min. 5 jaar ervaring) met volwassen vraagstukken en klaar voor jouw next level in life and business

Je bent in staat om snel knopen door te hakken en moedige keuzes te maken

Je bent bereid om kritisch naar jezelf te kijken en te doen wat nodig is

Je verlangt naar meer rust, vrijheid en voldoening in je leven en business

Je bent toe aan een mentor en strategisch businesspartner, waarmee je snel kunt schakelen, die je begrijpt en waarmee je jouw dromen en ambities schaamteloos kunt delen

Ik zet je op scherp

Premium coaching

Tijdens het Genius Mentorship ben ik jouw kritische en gelijkwaardige business- en sparringpartner. Ik wil je begrijpen, denk met je mee, daag je uit en zet je op scherp, zodat er een nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan.

Ik heb de gave om met mijn creatieve en visionaire blik complexe zaken weer helder en simpel te maken.

Zodat je weer overzicht krijgt, weet wie je moet zijn en en wat je moet doen om de juiste stappen voorwaarts te zetten.

Ik help je bij jouw groei in Persoonlijk Meesterschap, de ontwikkeling van jouw Leiderschap én bij het creëren van een hoogwaardige business die werkt voor jou!