Laat je inspireren door andere ondernemers die jou zijn voorgegaan…

‘Heerlijk om door haar geconfronteerd te worden.’

Linda Lex Sharon Streuper

Soms loop je in je eigen bedrijf in een rondje en ben je het overzicht even helemaal kwijt. Door een tip van een andere ondernemer ben ik bij Linda Lex terecht gekomen.

Ik vind Linda een heel fijn mens om mee te praten en om je heen te hebben! Heerlijk om door haar geconfronteerd te worden en inzage te krijgen in je eigen (niet helpende) manier van denken en doen.

Ze geeft je de juiste tools en leert je op een andere manier naar je business te kijken.

Het afgelopen jaar was een uitdaging op meerdere vlakken maar ik ben dankbaar voor de tijd die ik mijzelf gegund heb om hiermee aan de slag te gaan. Een confronterend proces maar uiteindelijk geeft het een heel verhelderend en doelgericht resultaat.

Ik zie het echt als “een cadeau” die iedere ondernemer zichzelf moet gunnen als je je business naar een hoger level wilt tillen.

Sharon Streuper, Luxe Interieur bedrijf

Wilfried Polman | Facilitair businesspartner

‘Linda is voor mij naast een topcoach, een inspirerend voorbeeld en leider.’

Inline Leadership Wilfried Polman

Linda is een fijn en eerlijk persoon, die de juiste vragen stelt. Soms kan dat confronterend zijn, maar Linda doet dat altijd met respect voor de ander. Ze heeft een rijke ervaring als ondernemer en neemt daarnaast waardevolle levenservaring mee. Ik vind het fijn dat ze daarin soms ook haar eigen kwetsbaarheid durft te laten zien. Lessen die zij zelf geleerd heeft.

Daarmee is Linda voor mij naast een topcoach ook een inspirerend voorbeeld en leider. In eerste instantie liet ik mij een beetje afschrikken in het High Value ondernemen. Dat gaat toch alleen over geld? Dacht ik.

Nu weet ik dat het vooral over jou als persoon gaat, het potentieel dat je in je hebt en de waarde die je daarmee kunt brengen naar anderen. 

‘Ik ben enorm gegroeid en dat zit in alle aspecten van mij als ondernemer.’

Door het coachtraject bij Inline Leadership ervaar ik meer rust in mijn lichaam, ik weet wie ik ben als leider van mijn bedrijf, ik weet wat mijn rol is en de rollen binnen het team zijn heel duidelijk.

Wij zijn gegroeid van vier naar tien medewerkers, we hebben nu drie vaste teams en hebben een vaste aanpak ontwikkeld. Die werkt.

Ik weet welke stappen ik moet zetten om succesvol te kunnen blijven, leef inline met wie ik ben en stel mijn eigenwaarden voorop.

Theo, Digital Branding Bureau

Word een meester van jezelf

Genius Mentorship

Genius is een exclusief en hoogwaardig Mentorship voor gedreven Topondernemers, die VOLUIT willen gaan, zodat zij blijvend kunnen excelleren op Topniveau.

Krijg inzicht, helderheid en scherpte in wie je bent, jouw maximale potentieel en wat de bedoeling is.

Word mentaal sterker en doorbreek wat jij al veel te lang in stand houdt. Neem voorgoed afscheid van dat wat jou niet meer dient.

Creëer tijd en ruimte om vanuit rust en plezier AAN jezelf, je relaties en de succesvolle groei van je bedrijf te werken.

Leer om trouw te blijven aan jezelf. In verbinding met de ander. Word een inspirerend en Krachtig leider, waardoor je anderen mee kunt nemen in jouw groei.

Krijg mijn persoonlijke coaching en support op het allerhoogste niveau. En maak gebruik van een waardevol netwerk van ervaren Topondernemers, die net als jij gáán voor het allerbeste resultaat.

Wanneer kom je in aanmerking voor het Genius Mentorship?

Je bent een gevestigde ondernemer met een business die staat.

Je hebt de drive om alles uit jezelf, het leven en je business te halen. En bent bereid om hier serieus in te investeren.

Je wilt een bedrijf dat ook doordraait zonder jouw (continue) aanwezigheid.

Je bent nieuwsgierig en leergierig. Bereid en in staat om te doen wat nodig is om jouw gewenste resultaat te realiseren.

Je verlangt naar meer vrijheid, zingeving en voldoening. Een gezonde balans en meer quality time voor jezelf en de mensen om je heen.

Je bent een levensgenieter en houdt van Serious Business with fun!

‘Ik heb de leiding terug over mijn eigen leven en business.’

Ik hikte er al twee jaar tegenaan om mij door Linda te laten coachen. Gewoon omdat ik nog niet klaar was voor de doorbraak.

Nu achteraf heb ik spijt van mijn twijfel, want Linda heeft mij, tijdens alle coachsessies, de ogen geopend. Terug naar mijn kern, mijn kracht en passie. Gaan staan voor wie ik ben en mijn missie. Weg van het klein denken en doen.

Linda heeft mij volledig in mijn kracht gezet en dit is op alle fronten merkbaar. Leiderschap nemen, het klinkt zo mooi, het is zo moeilijk. Maar met Linda aan je zijde krijg je de leiding over je eigen leven.

Deze aanbeveling komt recht uit mijn hart. Zo blij ben ik dat ik de stap heb gezet om deze investering in mijzelf en mijn bedrijf te doen. Dank je wel Linda!

Claudia Vesters, Hormoontherapeut

Linda Lex Claudia Vesters

‘Onze winstmarge is 5 keer verdubbeld.’

Door het coachingstraject bij Inline Leadership heb ik een veel betere balans tussen privé en zakelijk, hierdoor ervaar ik meer rust. En vanuit die rust ben ik zakelijk veel beter gaan presteren.

Op dit moment werk ik veel meer AAN mijn bedrijf, waardoor ik ervoor kan zorgen dat iedereen in het team het maximale uit zichzelf haalt. Tevens ga ik met veel meer zelfvertrouwen een sales gesprek in, omdat ik weet welke waarde wij te bieden hebben.

Hoe ik de toekomst zie? Ik heb nu alle tools in handen om een inspirerend leider en marktleider te worden in onze branche.

Rico Versteeg, High End Marketingbureau

Inline Leadership David van der Stoep

‘Door scherpe vragen te stellen, kwam ik erachter dat ik eerst nog wat persoonlijk werk te doen had.’

Linda is een geweldige coach! Toen ik voor het eerst bij haar kwam, had ik een idee over wat ik wilde gaan doen als ondernemer.

Door scherpe vragen te stellen, kwam ik erachter dat ik eerst nog wat persoonlijk werk te doen had voordat ik ècht succesvol kon worden in mijn droom (Persoonlijk Meesterschap).

Ik heb nu haarscherp wie mijn niche is en hoe ik van grote toegevoegde waarde kan zijn voor de mensen om mij heen.

Wil je groeien als persoon en als ondernemer en ga jij lastige vragen niet uit de weg? Dan zou ik snel contact opnemen met Linda!

David van der Stoep
Senior Test Consultant

Inline Leadership John van der Stap

‘Linda heeft mij laten excelleren, in de wetenschap dat mijn groeipad oneindig is.’

Linda is een fijn mens en geweldige business coach, die geen ‘dertien in een dozijn’ aanpak heeft. Zij past haar ‘Inline Leadership’ methode aan op de persoon die zij begeleidt, omdat zij inziet dat ieder mens uniek is en een aanpak daarin moet meebewegen.

Zij heeft mij geholpen zowel de mens achter het bedrijf als het bedrijf achter de mens te vinden.

Ik weet nu wie ik ben en waar ik voor sta. Waardoor mijn bedrijf van binnen en van buiten klopt.

Ondernemers die voor zichzelf en hun bedrijf écht veranderingen willen en bereid zijn daarvoor te willen werken, beveel ik Linda van harte aan!

John van der Stap
Agile enterprise architect

‘Allemaal ondernemersvaardigheden die ik bij Linda in een sneltreinvaart heb eigen gemaakt.’

Hester van Rooijen Leiderschap en Organisatiecoach Inline Leadership

Toen ik bij Linda kwam liep ik er tegenaan dat ik vakinhoudelijk een expert was, maar nog geen ondernemer en veel te weinig verdiende voor het werk dat ik deed.

Met Linda had ik meteen een klik. Het leren ondernemen, elke keer stappen blijven zetten, doelen stellen en die halen, maar vooral ook durven in mijn kracht te gaan staan en in lijn met wie ik ben keuzes te maken, tarieven vragen die passen bij het werk dat ik doe, allemaal ondernemersvaardigheden die ik bij Linda in een sneltreinvaart heb eigen gemaakt.

Ik weet zeker dat als ik het allemaal zelf was blijven doen ik lang nog niet op het punt was waar ik nu ben, als persoon en met mijn bedrijf. Haar liefdevolle aandacht met af en toe een spreekwoordelijke ‘kick in the but’, maakt dat ze je helpt om te groeien en je je doelen realiseert.

Maar nog veel belangrijker op een manier dat je het altijd weer uit jezelf kan halen ook als ze er niet is. Na een jaar samenwerken ben ik supertrots op de resultaten die ik dankzij het traject bij Linda behaald heb. Het is de investering meer dan waard.

Hester van Rooijen | Leiderschap en organisatiecoach

Als je het verschilt wilt maken. Moet je het verschil durven zijn.

Inline Leadership Margot Freericks

‘Die flow… mensen wat is dat lekker! DAT wens ik iedereen toe.. op het moment dat je er klaar voor bent ’

Ik liep vast als ondernemer, met nog steeds de overtuiging dat ik een heel goede professional ben, maar ik kwam er geen meter verder mee. Ik stond stil.

Linda kende ik al. Een mooi mens, mooi bedrijf en mooie visie. JA! ik wil met jou aan de slag als mijn coach om te kijken of ik uit het putje kan klimmen. In de afgelopen maanden is er mega veel gebeurd!

Mijn paniek kreeg geen voedingsbodem meer. Mijn netwerk bleef zich ontwikkelen. Aanbiedingen komen als vanzelf naar me toe en ik kan mijn keuzes maken en daar 100% achter staan. Ik kan mijn rust pakken en de tijd nemen om niets te doen. Zonder schuldgevoel. Mede door haar start ik met een geweldige nieuwe uitdaging en ik weet zeker dat het hier niet bij blijft.

Die flow… mensen wat is dat lekker! DAT wens ik iedereen toe.. op het moment dat je er klaar voor bent. Coaching door Linda Lex – Inline Leadership: het is jouw tijd en aandacht echt 100% waard. DOEN!

Margot Freericks

HR manager Avanto

Inline Leadership Saskia Giesbers

‘Linda weet steeds de vinger op een plek te leggen waar je niet eens van wist dat die zeer deed. ’

Linda weet steeds de vinger op een plek te leggen waar je niet eens van wist dat die zeer deed.

Vanuit haar ‘Inline Leadership’-gedachtegoed heeft Linda mij geholpen om meer in lijn te komen, met mezelf en met mijn bedrijf.

Ik heb nu tijd voor de mensen en de activiteiten die ik belangrijk vind, in plaats van de hele tijd druk te zijn.

Ik heb geleerd dat ik medewerkers en teams help om meer in lijn te komen met de kernwaarden van hun organisatie.

Ik raad Linda van harte aan. Wil jij de gewoontes doorbreken die jou en je klanten niet meer helpen? Dan is haar traject heel geschikt voor je.

Saskia Giesbers

Choreograaf in informatiebeheer

Linda Lex Ontdek de kracht van Inline Leadership

Ontdek de kracht van Inline Leadership

Linda Lex