Een greep uit ondernemers die jou voor zijn gegaan…

‘Ik ben volledig in mijn waarde gaan staan en

verdien wat ik waard bent.’

Linda Lex Sharon Streuper

Soms loop je in je eigen bedrijf in een rondje en ben je het overzicht even helemaal kwijt. Door een tip van een andere ondernemer ben ik bij Linda Lex terecht gekomen.

Ze geeft je de juiste tools en leert je op een andere manier naar je jezelf en je business te kijken.

Sinds ik met Linda werk, ben ik volledig in mijn waarde gaan staan, hebben we een nieuwe meubellijn ontwikkeld die antwoord geeft op de behoefte van onze nieuwe generatie klanten en die naadloos aansluit op onze tijdloze Easy Classic lijn.

Onze klanten betalen nu met liefde de juiste prijs voor onze premium diensten.

Ik zie het echt als “een cadeau” dat iedere ondernemer zichzelf moet gunnen als je jouw leiderschap en business naar een hoger level wilt tillen.

Sharon Streuper, Luxury Interior Design

Wilfried Polman | Facilitair businesspartner

‘Linda is voor mij naast een topcoach, een inspirerend voorbeeld en leider.’

Inline Leadership Wilfried Polman

Linda is een fijn en eerlijk persoon, die de juiste vragen stelt. Soms kan dat confronterend zijn, maar Linda doet dat altijd met respect voor de ander. Ze heeft een rijke ervaring als ondernemer en neemt daarnaast waardevolle levenservaring mee. Ik vind het fijn dat ze daarin soms ook haar eigen kwetsbaarheid durft te laten zien. Lessen die zij zelf geleerd heeft.

Daarmee is Linda voor mij naast een topcoach ook een inspirerend voorbeeld en leider. In eerste instantie liet ik mij een beetje afschrikken in het High Value ondernemen. Dat gaat toch alleen over geld? Dacht ik.

Nu weet ik dat het vooral over jou als persoon gaat, het potentieel dat je in je hebt en de waarde die je daarmee kunt brengen naar anderen. 

‘Ik ben enorm gegroeid en dat zit in alle aspecten van mij als ondernemer.’

Door het coachtraject bij Inline Leadership ervaar ik meer rust en overzicht. Ik weet wie ik ben als leider van mijn bedrijf, ik weet wat mijn rol is en de rollen binnen het team zijn heel duidelijk.

Wij zijn gegroeid van vier naar tien medewerkers, we hebben nu drie vaste teams en hebben een vaste aanpak ontwikkeld. Die werkt.

Ik weet welke stappen ik moet zetten om succesvol te kunnen blijven, leef inline met wie ik ben en stel mijn eigenwaarden voorop.

Theo, Digital Branding Bureau

Word een meester van jezelf

Genius Mentorship

Genius is een exclusief en hoogwaardig Mentorship voor gedreven Topondernemers, die VOLUIT willen gaan, zodat zij blijvend kunnen excelleren op Topniveau.

Krijg inzicht, helderheid en scherpte in wie je bent, jouw maximale potentieel en wat de bedoeling is.

Word mentaal sterker en doorbreek wat jij al veel te lang in stand houdt. Neem voorgoed afscheid van dat wat jou niet meer dient.

Creëer tijd en ruimte om vanuit rust en plezier AAN jezelf, je relaties en de succesvolle groei van je bedrijf te werken.

Leer om trouw te blijven aan jezelf. In verbinding met de ander. Word een inspirerend en Krachtig leider, waardoor je anderen mee kunt nemen in jouw groei.

Krijg mijn persoonlijke coaching en support op het allerhoogste niveau. En maak gebruik van een waardevol netwerk van ervaren Topondernemers, die net als jij gáán voor het allerbeste resultaat.

Wanneer kom je in aanmerking voor het Genius Mentorship?

Je bent een gevestigde ondernemer met een business die staat.

Je hebt de drive om alles uit jezelf, het leven en je business te halen. En bent bereid om hier serieus in te investeren.

Je wilt een bedrijf dat ook doordraait zonder jouw (continue) aanwezigheid.

Je bent nieuwsgierig en leergierig. Bereid en in staat om te doen wat nodig is om jouw gewenste resultaat te realiseren.

Je verlangt naar meer vrijheid, zingeving en voldoening. Een gezonde balans en meer quality time voor jezelf en de mensen om je heen.

Je bent een levensgenieter en houdt van Serious Business with fun!

‘Ik heb de leiding terug over mijn eigen leven en business.’

Ik hikte er al twee jaar tegenaan om mij door Linda te laten coachen. Gewoon omdat ik nog niet klaar was voor de doorbraak.

Nu achteraf heb ik spijt van mijn twijfel, want Linda heeft mij, tijdens alle coachsessies, de ogen geopend. Terug naar mijn kern, mijn kracht en passie. Gaan staan voor wie ik ben en mijn missie. Weg van het klein denken en doen.

Linda heeft mij volledig in mijn kracht gezet en dit is op alle fronten merkbaar. Leiderschap nemen, het klinkt zo mooi, het is zo moeilijk. Maar met Linda aan je zijde krijg je écht de leiding over je eigen leven en business. Waardoor ik nu veel meer vrijheid, rust en voldoening ervaar. En eindelijk de zakelijke doorbraak heb kunnen maken waar ik zo naar verlangde. 

Claudia Vesters, Hormoontherapeut

Linda Lex Claudia Vesters

‘Onze winstmarge is 5 keer verdubbeld.’

Door het coachingstraject bij Inline Leadership heb ik een veel betere balans tussen privé en zakelijk, hierdoor ervaar ik meer rust. En vanuit die rust ben ik zakelijk veel beter gaan presteren, waardoor onze winstmarge maar liefst 5 keer is verdubbeld! 

Op dit moment werk ik veel meer AAN mijn bedrijf, waardoor ik ervoor kan zorgen dat iedereen in het team het maximale uit zichzelf haalt. Tevens ga ik met veel meer zelfvertrouwen een sales gesprek in, omdat ik weet waar wij voor staan en welke waarde wij te bieden hebben.

Hoe ik de toekomst zie? Ik heb nu alle tools in handen om een inspirerend leider en marktleider te worden in onze branche.

Rico Versteeg, High End Marketingbureau

Inline Leadership David van der Stoep

‘Ik sta volledig in mijn waarde en heb een uniek en ijzersterk verhaal.’

Linda is een geweldige coach! Door haar kritische blik en scherpe vragen, kwam ik erachter dat ik eerst nog wat persoonlijk werk te doen had, voordat ik mijn ondernemersdroom succesvol kon verwezenlijken.

Zowel mijn doelgroep als boodschap zijn nu haarscherp, waardoor ik zakelijk gezien veel beter aan tafel zit en van grote toegevoegde waarde kan zijn voor mijn klanten en relaties. 

Wil je groeien als persoon en als ondernemer en ga jij lastige vragen niet uit de weg? Dan zou ik snel contact opnemen met Linda.

David van der Stoep
Senior Test Consultant en Getting Things Done trainer 

Inline Leadership John van der Stap

‘Linda heeft mij laten excelleren, in de wetenschap dat mijn groeipad oneindig is.’

Linda is een fijn mens en geweldige business coach, die geen ‘dertien in een dozijn’ aanpak heeft. Doordat zij mij heeft leren leven en werken vanuit Inline Leadership, kan ik volledig mijzelf zijn. Onafhankelijk en vrij.

Linda heeft mij geholpen zowel de mens achter het bedrijf als, het bedrijf achter de mens te vinden.

Ik weet nu wie ik ben en waar ik voor sta. Waardoor mijn nieuwe bedrijf ‘Stapleton’ zowel van binnen en van buiten staat als een huis.

Dankjewel Linda, je hebt mij zowel letterlijk als figuurlijk laten vliegen op grote hoogte.

John van der Stap
Agile enterprise architect

Als je het verschilt wilt maken. Moet je het verschil durven zijn.

Carina van Reeven, Mentor voor financiële shared service professionals

‘Ik ben nu een toonaangevende naam in mijn markt, heb een florerende business en zakelijke relaties waar ik graag mee werk.’

Inline Leadership Wilfried Polman

Voordat ik met Linda ging werken had ik een nieuwe vorm aan mijn dienstverlening gegeven die ik maar niet verkocht kreeg. Door Linda ben ik veel bewuster geworden van mijn kern, waar ik goed in ben en wat ik wil met mijn onderneming.

Ik heb mijn aanbod vereenvoudigd, waardoor ik mijn hoge toegevoegde waarde met veel meer zelfvertrouwen kan uitleggen aan mijn klanten. Hierdoor heb ik in korte tijd vijf nieuwe klanten gekregen die heel goed bij me passen waardoor ik met veel plezier en gemak met hen samenwerk en een goede omzet heb gerealiseerd.

Door de coaching van Linda ervaar ik weer rust in mijn hoofd en lijf, een goede werk/privé balans. Ik ben nu een toonaangevende naam in mijn markt, heb een florerende business en zakelijke relaties waar ik graag mee werk.

Linda is liefdevol, warm, creatief en to the point, ze neemt scherp waar en dat is waardevol voor mij als ondernemer die veel op zichzelf aangewezen is en weinig ‘tegen’ geluid krijgt. Ik kan Linda als high end businesscoach en sparringpartner van harte aanbevelen!

Linda Lex Ontdek de kracht van Inline Leadership

Ontdek de kracht van Inline Leadership

Linda Lex