Het is maandagochtend. Samen met mijn man Andreas zit ik aan het ontbijt. Dit is zo’n heerlijk genietmoment waar wij samen bewust even tijd en ruimte voor nemen voordat de dag begint. 

Terwijl ik een slokje van mijn koffie neem en geniet van lekker bakje yoghurt met vers fruit en ‘homemade’  granola (Dit recept heb ik een keer van een klant gekregen en overtreft iedere granola uit een pakje) krijg ik een appje van een goede kennis en ondernemer. 

 

‘Linda, ik heb het zo druk. Ik ervaar onrust en heb chaos in mijn hoofd! Ik zie het niet meer. Heb je even tijd om te sparren?’

 

De meest gestelde vraag die ik van ervaren ondernemers krijg is: 

 

Ik wil naast het hebben van een succesvolle business, genoeg tijd en energie overhouden voor mijzelf en voor mijn dierbaren. Maar ja, hoe doe ik dat? 

 

Hoe blijft mijn business succesvol doordraaien, zonder dat ik continu aanwezig hoef te zijn?

 

Ondanks dat vrijwel alle kennis beschikbaar is over hoe je jezelf als ondernemer en leider van jouw bedrijf kunt vrijspelen, hebben veel ondernemers het gevoel dat ze stilstaan en continu in cirkels blijven lopen. Ze maken zich druk om allerlei randzaken. Laten zich leiden door de waan van de dag en krijgen steeds meer last van intern gedoe en stijgende kosten. Terwijl hun kostbare tijd, energie en winst ongemerkt weglekt.

 

Ze willen zo graag ‘in control’ zijn, dat hun tijd en vrijheid door hun vingers wegglipt. 

 

Ik kan mij voorstellen dat jij al eens eerder een leiderschapstraining of management cursus hebt gevolgd, veel inspirerende boeken hebt gelezen of zelfs al met een businesscoach hebt gewerkt. En toch blijf je – na verloop van tijd – steeds weer in je oude patronen en gewoonten terugvallen. Jouw oude manier van denken en doen.

 

Frustrerend?

Dat begrijp ik heel goed! Jarenlang liep ik hier zelf ook tegenaan. Ik wist echt wel dat het anders kon en anders moest. Maar hoe? 

 

Er was iets wat ik nog niet wist en wat nog nooit eerder iemand tegen mij verteld had. 

 

Het antwoord zit namelijk niet in ‘Hoe’ of  ‘Wat’ er ontbreekt…

 

De oplossing ligt bij jou. Bij jouw manier van denken en doen als krachtig leider van jouw bedrijf.

 

Leven en werken vanuit Inline Leadership is de enige manier voor ervaren ondernemers om bovenstaande problemen en frustraties op te lossen. 

 

Ik schrijf op dit moment een E-book waarin ik deze grootst gemaakte fouten benoem én een bewezen strategie deel, zodat jij als gevestigde ondernemer meer rust, ruimte en vrijheid in je leven kunt gaan creëren.

Tevens zorgen deze stappen dat er veel minder waardevolle tijd, energie en winst weglekt.  

Ik deel de kennis en ervaring van 30 jaar ondernemerschap en het begeleiden van honderden ondernemers aan de top met je. 

 

Wil je dit E-book binnenkort in je inbox ontvangen? 

Download het E-book hier. 

 

Oh ja, de naam van het E-book?  

52 extra vrije dagen! 

 

Wauw! Dat zou toch heerlijk zijn? 

Spoiler: dit is niet egoïstisch. Je ontdekt in het E-book waarom.