Business Events & Retraites

Meld je aan voor een van onze business events; ontdek de kracht van Inline Leadership en ontmoet een hoogwaardig netwerk van gelijkgestemde topondernemers.

Laat je inspireren, raken en in beweging zetten tijdens onze live events

InlineLeadership241122_CTWC-12

Jaarlijks live event

Inline Leadership event

Het Inline Leadership event verbindt gelijkgestemde ervaren ondernemers met elkaar. Slimme en snelle denkers die op intellectueel niveau uitgedaagd willen worden.

Tijdens het event maken we een deep dive in het gedachtegoed van Inline Leadership, word je uitgedaagd en op scherp gezet om moedige én slimme keuzes te maken voor jouw persoonlijke en zakelijke doorbraak.

Linda Lex Business Retraite Merano Inline Leadership

La dolce vita, above and beyond

Business Retraite

La Dolce Vita. Above and Beyond. is een exclusieve 5-daagse Business Retraite in de prachtige kuurstad Merano (Südtirol | Italië).

Dé retraite voor ervaren ondernemers die zich een paar dagen willen terugtrekken, uitgedaagd willen worden én antwoord willen krijgen op essentiële vragen. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Linda Lex Genius Business Diner

Exclusief diner voor genodigden

Genius Business Diner

Twee keer per jaar organiseren wij een exclusief diner voor een select gezelschap van topondernemers. Uiteraard op een bijzonder mooie locatie in Nederland.

Dit diner staat in teken van het delen van oprechte aandacht, kwaliteit en waarde.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Neem dan contact met ons op.

Thank you for a wonderful stay at La Dolce Vita. Above & Beyond.
We had an amazing time learning more about each other with some new insights & breaktrhoughs. We also enjoyed getting to know your family better & the city of Merano Thank you so much for everything this week.

Ps: Best scrambled eggs ever!

La Dolce Vita. Above and Beyond is een echte Business Booster. In deze 5 dagen heb ik meer bereikt, dan waar ik anders wel drie maanden over doe!

De betrokkenheid van Linda en Linn is groot. Hun oprechte aandacht en gedrevenheid, doet wat met je als mens en ondernemer.

Je waant je in een kwalitatief hoogwaardige omgeving, zowel in de coachruimte als in de prachtige Kuurstad Merano. Die als een warme deken om je heen valt. Alles is tot in de puntjes verzorgd, waardoor ik mij volledig heb kunnen focussen en de juiste antwoorden heb gekregen om mijn vragen.

Ik heb een paar dagen volledig vrij van alles kunnen focussen op de groei van mijn bedrijf, mijn persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. De hoogwaardige coaching van Linda en Linn heeft mij inzicht, overzicht en perspectief gegeven. Ik ben volledig uit mijn comfort zone gehaald en daar gehouden. Ik heb geleerd om als het ware ‘boven mijn bedrijf’ te hangen, waardoor ik een heldere visie en een slimme strategie heb kunnen creëren. Die volledig bij mij en mijn business past.

gratis ebook

1 essentiële keuze om meer rust, vrijheid en voldoening in je leven te creëren

Ontdek hoe je je losmaakt van je business, zonder de controle te verliezen.

Download het E-book ’52 extra vrije dagen.’

Mock up cover ebook Linda Lex 52 extra vrije dagen Inline Leadership