Wat ik de afgelopen jaren als mentor en coach van topondernemers heb ontdekt…

Ik weet nog exact hoe het voelde. Zomer 2015. Ik zat onrustig te wiebelen op mijn stoel in een zaaltje omringd door 39 ‘peers’ die ieder vanuit hun eigen persoonlijke drive, verlangens en intenties aan de coachopleiding deelnamen.

Na een lange en intensieve reis waren op het punt gekomen om afscheid van elkaar te nemen en te gaan doen wat ons te doen stond.

De zenuwen gierden door mijn lijf op het moment dat ik mijn keuze definitief had gemaakt, vastberaden opstond en mijn speech-act hardop uitsprak:

‘Binnen nu en 5 jaar word ik de allerbeste business- en executivecoach die ik kan zijn voor bevlogen ondernemers, CEO’s en leiders aan de Top! Ik ga alles doen wat nodig is om mijn doel succesvol te bereiken. Ik zál slagen.’

Nadat ik deze, voor mij alles veranderende, woorden had uitgesproken werd het doodstil in de zaal. Je kon een speld horen vallen.

Er was geen twijfel over mogelijk. Of het wel of niet zou gebeuren.. Het was mijn waarheid.

De glimlach die op mijn gezicht verscheen gaf de trainer de gelegenheid om opgelucht adem te halen en een zachte ‘Wauw…’ uit te spreken.

 

Vanaf dat moment is de knop bij mij omgegaan.

 

Ik ben de stappen voorwaarts gaan zetten en full focus gaan doen wat nodig was om mijn doel te bereiken. De afgelopen 9 jaar heb ik continu in mijzelf, in mijn persoonlijk meesterschap, de ontwikkeling van krachtig leiderschap en de succesvolle groei van mijn business geïnvesteerd.

Tot op de dag van vandaag.

Ik heb enorm veel geleerd van mijn leermeesters, mentoren, coaches en uiteraard van al mijn klanten!

Ik heb mij laten inspireren, spiegelen, stretchen en uitdagen. Dikwijls tot grote ergernis voor mijzelf, de ander en voor mijn omgeving. Als ik nog niet kon inzien en begrijpen wat de les was die ik te leren had.. Om te worden wie ik nu ben.

Bloed irritant…

Maar oh zo waardevol!

We hebben van alles uitgeprobeerd, geïmplementeerd en steeds weer aangescherpt. Om vervolgens steeds weer terug te gaan naar mijn WHY.

De essentie en reden WAAROM ik destijds keuze heb gemaakt om het roer radicaal om te gooien en opnieuw richting, sturing en invulling aan mijn leven en business te geven.

Volledig INLINE met wie ik ben, wat ik te doen heb met mijn leven zodat ik maximaal van waarde kan zijn voor jou.

Vanuit het prachtige gedachtengoed van Inline Leadership. Een unieke en bewezen methode die klopt. Geen trucjes, tips & trucs.

Natuurlijk en vanzelfsprekend. Op een manier die bij jou past.

 

Nee, ik ben er niet voor iedereen. Dat klopt.

Ik ben er voor jou, de doorgewinterde topondernemer, CEO en leider die het klappen van de zweep kent en opnieuw uitgedaagd wilt worden.

Als je verlangt naar groei, ontwikkeling en vooruitgang. Als je het gevoel hebt dat je stilstaat omdat je al veel te lang in cirkels denkt, in rondjes loopt en dus niet of niet snel genoeg vooruit komt.

Simpelweg omdat je het zelf niet ziet en niet weet HOE je dit patroon kunt doorbreken.

Je wilt het dolgraag en je bent ook bereid om te doen wat nodig is.. Maar je ziet het simpelweg niet.

En dat is helemaal oké. Daar is niets vreemds aan, juist heel logisch en vanzelfsprekend.

Dat is exact de reden waarom wij mensen elkaar zo hard nodig hebben. Niemand kan het alleen.

Ik ben er voor jou. (Ja! Ook als je nu de overtuiging hebt dat je niet te coachen bent, slechte ervaringen hebt met andere business coaches of dat je moeilijk bent om mee te werken) juist dan ben ik er voor jou! 

Ik kijk en denk graag met je mee. Zoals alleen ik dat van nature kan. En wat ik eindeloos getraind en doorontwikkeld heb.

Om van grote toegevoegde waarde te kunnen zijn voor jou. Zodat jij weer verder kunt. Vooruit!

 

P.S. Mocht je er klaar voor zijn… hier zijn 3 manieren waarop wij je kunnen helpen om een vrij en succesvol leven en een business met impact te creëren:

 

Weekplanner van Inline Leadership

Deze weekplanner helpt je om focus te houden op wat écht belangrijk is voor jou! En de juiste balans tussen privé en zakelijk te creëren. De planner is gebaseerd op de unieke en bewezen groeistrategie van Inline Leadership.Bestel jouw weekplanner.

 

Retraite La Dolce Vita. Above and Beyond.

Wil je in korte tijd, samen een waardevolle boost geven aan de kwaliteit van jouw leven en business? Dan is deze Business Retraite precies wat jij nodig hebt! Klik hier om de brochure te downloaden.

 

Vraag jouw Business Call aan

Vraag je je af of ondernemen vanuit Inline Leadership voor jou en jouw bedrijf geschikt is? Maandelijks selecteer ik een aantal ondernemers waarmee ik in gesprek ga en ideeën geef over succesvol ondernemen vanuit Inline Leadership. Klik hier.