Klaar voor een toekomstbestendig en hoogwaardig verdienmodel? Zonder jouw spontaniteit te verliezen.

Linda Lex Exclusieve coaching

Verwerf Persoonlijk Meesterschap • Ontwikkel Krachtig Leiderschap • Creëer een High Value Business met impact • Verwerf Persoonlijk Meesterschap 

Linda Lex Coaching

Enorm gedreven

Je bent je huidige speelveld ontgroeid

Je bent enorm gedreven, een slimme én creatieve denker met een ambitieniveau dat hoger ligt dan de meeste mensen om je heen. 

Je bent een expert in jouw vakgebied, je doet waar je goed in bent en klanten weten jou zeker te vinden.

Alleen… als jij naar jouw mate van voldoening en vrije tijd kijkt, ervaar je een gevoel van onrust en frustratie.

Huidige klanten geven je niet meer de uitdaging, waardoor je energie weglekt. 

Je durft het bijna niet toe te geven (omdat je heel dankbaar 🙏 bent voor hoe het nu gaat) maar stiekem begin je je een beetje te vervelen. En dat is het laatste wat je wilt. Toch?

Herken je dit?

Dan is de kans groot dat je je huidige speelveld bent ontgroeid. 

Niets om je voor te schamen. Dit is een heel logisch proces, omdat je als mens, ondernemer en bedrijf continu in groei en ontwikkeling bent.

Je vraagt je af: ‘Is dit het nou?’  Je voelt diep van binnen dat er nog veel meer in jou en jouw bedrijf zit. 

Dat klopt!

Het is tijd om een nieuw aanbod te creëren met bijpassende prijzen en premium klanten, zodat je opnieuw uitgedaagd en op scherp gezet wordt. Waardoor je jouw talenten en expertise maximaal kunt omzetten in het gewenste resultaat.

Volledig inline met wie jij bent en wat jij te doen hebt! Je bent slechts een keuze verwijderd van jouw Next Level in Life & Business.

Inline Leadership Saskia Giesbers

‘Ik ben volledig in mijn waarde gaan staan en verdien wat ik waard ben.’

Sinds ik met Linda werk, ben ik volledig in mijn waarde gaan staan en betalen onze klanten met liefde de juiste prijs voor onze premium diensten.

Ik zie het echt als “een cadeau” dat iedere ondernemer zichzelf moet gunnen als je jouw leiderschap en business naar een hoger level wilt tillen.

Sharon Streuper

Maison Sucre Luxury Interior Design

Inline Leadership Theo van de Kamp

‘Onze winstmarge is met 5 keer verdubbeld.’

Door het coachingstraject bij Inline Leadership heb ik een veel betere balans tussen privé en zakelijk, hierdoor ervaar ik meer rust. En vanuit die rust ben ik zakelijk veel beter gaan presteren. Onze winstmarge is met 5 keer verdubbeld.

Rico Versteeg

Marketing bureau

Inline Leadership Carina van Reeven

‘Ik ben nu een toonaangevende naam in mijn markt’

Ik heb mijn aanbod vereenvoudigd, waardoor ik met veel meer zelfvertrouwen in korte tijd vijf premium klanten heb gekregen.

Ik ben nu een toonaangevende naam in mijn markt, heb een florerende business en zakelijke relaties waar ik graag mee werk.

Carina van Reeven

Shared service center specialist

In minimale tijd

High Value ondernemen

vanuit Inline Leadership

De keuze voor high value ondernemen vanuit Inline Leadership is een slimme en logische keuze voor dedicated ondernemers uit de zakelijke dienstverlening, die verlangen naar meer ontspanning, vrijheid, uitdaging en vooruitgang. Die de lat hoog leggen en het beste uit zichzelf, hun leven en business willen halen. En dit vooral op een slimme en speelse manier willen doen.

High Value ondernemen vanuit Inline Leadership gaat over zoveel meer dan alleen je prijzen verhogen en in een korte tijd veel geld verdienen.  

Dit begint bij jou, jouw genialiteit en de waarde die je levert. 

Wij delen graag onze unieke visie op High Value ondernemen. Waardoor je vanuit krachtig leiderschap en je (eigen)wijsheid in minder tijd, echt het verschil kunt maken voor de mensen om je heen. 

Bekijk de video hieronder

Als je het verschil wilt maken. 
Moet je het verschil durven zijn.

‘In korte tijd van ondergewaardeerde expertise, naar high value resultaten. ’

Hester van Rooijen Leiderschap en Organisatiecoach Inline Leadership

Toen ik bij Linda kwam liep ik er tegenaan dat ik vakinhoudelijk een expert was, maar nog geen ondernemer en veel te weinig verdiende voor het werk dat ik deed.

High value ondernemen, continu stappen blijven zetten, doelen stellen en behalen, volledig in mijn kracht staan en de juiste keuzes maken. Inline met wie ik ben. Tarieven vragen die passen bij mijn nieuwe klanten en de waarde die ik lever…

Dit zijn allemaal ondernemersvaardigheden die ik bij Linda in sneltreinvaart heb geleerd en mijzelf heb eigengemaakt.

Ik weet zeker dat als ik het allemaal alleen was blijven doen, ik nooit op het punt was gekomen waar ik nu sta; als persoon en met mijn bedrijf. Haar liefdevolle aandacht met af en toe een spreekwoordelijke ‘kick in the but’, maakt dat ze je helpt om te groeien en je je doelen realiseert.

Maar nog veel belangrijker op een manier dat je het altijd weer uit jezelf kan halen. Ook als ze er niet is. Na een jaar samenwerken ben ik supertrots op de resultaten die ik dankzij het traject bij Linda behaald heb. Het is de investering meer dan waard.

Hester van Rooijen | Leiderschap en organisatiecoach

Wat heel lang, heel goed voor jou werkte, werkt niet meer. Voor jou!

Je barst van de ideeën, denkt 10 stappen vooruit en ziet overal kansen en mogelijkheden. Dit is je kracht én je valkuil. Dit vertraagt je enorm, want je ziet niet wat de eerst volgende stap is die je moet zetten. 

Één ding is zeker; dat wat je al weet en wat je nu doet, gaat je niet helpen om jouw groei- en inkomensplafond te doorbreken.

Door onze jarenlange ervaring met het coachen van ervaren topondernemers, weten wij hoe belangrijk het is om iemand naast je te hebben die je uitdaagt en laat zien hoe jij anders kan denken en doen.  

Iemand die…

  • oog heeft voor jou en oprecht met je meedenkt
  • jouw blinde vlekken zichtbaar maakt
  • jouw stok achter de deur is
  • je helpt om focus en simplicity aan te brengen
  • jouw unieke visie en eigenheid, feilloos weet te vertalen naar een onvergelijkbare positionering 
  • het maximale in jou naar bovenhaalt en laat zien hoe je dit kunt omzetten in het gewenste resultaat

Altijd met als doel: dat jij een toekomstbestendige en hoogwaardige business creëert, die werkt voor jou! 

 

Linda Lex - Huis en Hypotheek Veenendaal Linda Lex - HAN Linda Lex - Bliss to Shine Linda Lex - Maison Sucre

Linda Lex - Nijhof Linda Lex - POT verhuizingen en logistiekLinda Lex - PTP Linda Lex - tbk group

Linda Lex - Unfold Matters Linda Lex - Velocity Marketing  Linda Lex - TradingTogether

CREËEr een high value business met impact

Dedicated Membership

Dedicated is een exclusief membership voor zelfstandig professionals en kennisondernemers in de zakelijke dienstverlening met een hoog ambitieniveau. Je krijgt exclusive 1 op 1 coaching en support en een netwerk van ervaren en gelijkgestemde ondernemers.

Dit hoogwaardige coachtraject richt zich op het creëren van een krachtige doorbraak naar jouw ideale leven en een succesvolle ‘inline’ business met impact.

Krijg inzicht en helderheid in wie je bent, jouw maximale potentieel en wat de bedoeling is. Zodat je jouw Genialiteit om kunt zetten in het gewenste resultaat.

Word mentaal sterker en doorbreek wat jij al veel te lang in stand houdt. Neem voorgoed afscheid van dat wat jou niet meer dient.

Werk met een slimme en wendbare groeistrategie die werkt voor jou en jouw bedrijf. Zo realiseer je meer winstgevende resultaten in minder tijd.

Ontspannen leven en werken op jouw voorwaarden. Met klanten en relaties die jou uitdagen én jouw business op juiste waarde schatten.

Word een autoriteit op jouw vakgebied, een inspirerend leider en voorbeeld voor velen, zodat je echt het verschil kunt maken met wie je bent en met wat je doet!

Samen breken we dwars door jouw groei- en inkomensplafond heen.

Plan hier jouw business call als je:

een gedreven ondernemer bent met lef en klaar bent voor jouw next level in life and business

de drive hebt om alles uit jezelf, het leven en je business te halen. En bent bereid om hier serieus in te investeren.

niet nog meer wilt consumeren, maar met een strategisch groeiplan in actie wilt komen. 

in staat bent om snel knopen door te hakken en moedige keuzes te maken. 

een levensgenieter bent en houdt van Serious Business with fun!

In de call bekijken we samen of er een klik is, zowel persoonlijk als met het gedachtegoed van Inline Leadership. Plan hieronder je business call in. Zodra je een tijdstip hebt gekozen stellen we je nog een aantal vragen om je beter te leren kennen.

Aanbiedingen komen als vanzelf naar me toe en ik kan mijn keuzes maken en daar 100% achter staan. Zonder schuldgevoel. Die flow… wat is dat lekker! DAT wens ik iedereen toe… op het moment dat je er klaar voor bent. Leren high value ondernemen vanuit Inline Leadership: het is jouw tijd en aandacht echt 100% waard.

Margot Freericks, HR manager Avantor

 

Ik ben veel relaxter geworden en mijn inkomen is verdubbeld!

Linda is een ervaren businesscoach en fijne sparringspartner, die ervoor zorgt dat je ontwikkelt als mens en in staat bent om succesvol AAN de groei van je bedrijf te werken.

Yvonne Lagewaard | Brand expert

Ik ben dankzij Linda gegroeid naar een ondernemer met een High Value aanpak. Ik ben nu in staat om met focus, commitment en integriteit mezelf te leiden naar krachtige keuzes.

Claudia Laarhuis, HR businesspartner

‘Linn weet met haar grenzeloze ambitie, elk bedrijf naar een next-level te tillen.’

Lobna Terzi | Designbureau

De coaching heeft ertoe geleid dat ik mezelf veel beter ben gaan positioneren als ondernemer. Ik heb grote groeisprongen gemaakt en het mooie is dat Linda’s woorden nog steeds doorklinken in mijn hoofd. Dus de groei gaat nog verder door.

Sandra Djukanovic-Wolbers | Vitaal Leiderschapscoach