Het is inmiddels flink wat jaar geleden dat ik met mijn man en kinderen op zomervakantie was in Marbella.

Op vakantie gaan was destijds best een uitdaging omdat ons horecabedrijf vóór alles ging. Hoe dol wij ook op elkaar en op onze kinderen waren, de zaak en onze klanten stonden altijd op nummer 1!

We wisten gewoonweg niet beter…

Het was voor ons heel vanzelfsprekend dat Andreas tijdens een weekje zomervakantie in het weekend terugvloog om de sterren van de hemel te koken en de keuken in het gareel te houden.

Ik bleef alleen met twee jonge kinderen achter, wetende dat de sfeer in het restaurant anders was zonder mijn aanwezigheid.… Het aloude gezegde luidt niet voor niets: Als de kat van huis is, dan dansen de muizen!

Het lijkt nu bizar, maar destijds vonden we dit de normaalste zaak van de wereld.

 

Wij zaten gevangen in onze gouden kooi

 

Wij wáren de zaak en maakten onszelf onnodig belangrijk en onmisbaar! Met alle gevolgen vandien…

Mijn verlangen naar meer vrijheidruimte en voldoening groeide.

Quality time om te genieten en leuke dingen te doen, wanneer je dat wilt en met wie. Een eigen huis in Italië en een business die succesvol door zou draaien, ook zonder onze continue aanwezigheid.

Vanaf het moment dat ik dit intense verlangen echt serieus ben gaan nemen en ben gaan doen wat nodig is, is ons leven rigoureus veranderd.

Afgelopen jaar reisde ik samen met Andreas meerdere malen af naar Merano waar we nu de helft van het jaar leven en werken. En volop genieten van La Dolce Vita!

Tijdens een wandeling kreeg ik een belangrijk inzicht:

De moedige keuze om mijn hart te volgen, eerst AAN mijzelf te werken en volledig mijn verantwoordelijkheid te nemen is de beste keuze die ik ooit gemaakt heb. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de mensen om mij heen. 

 

 

Klaar om te ontvangen wat jij verdient? 

 

Dus… als jij verlangt naar een huis in het buitenland, meer tijd en ruimte voor jezelf en je gezin. Als je wilt genieten van wat je hebt opgebouwd en/of wilt investeren in nieuwe projecten…

Wat het ook is, weet dat je slechts 1 keuze verwijderd bent voor jouw nieuwe werkelijkheid. Een nieuw leven met veel meer vrijheid, ruimte en voldoening.

Ik heb 1 vraag voor je: Waar wil jij nu écht Serious Business van maken?

Stop met uitstellen van wat belangrijk is voor jou. Maak een krachtige keuze en kom in actie!

 

P.S. Mocht je er klaar voor zijn… hier zijn 3 manieren waarop wij je kunnen helpen om een vrij en succesvol leven en een business met impact te creëren:

 

Weekplanner van Inline Leadership

Deze weekplanner helpt je om focus te houden op wat écht belangrijk is voor jou! En de juiste balans tussen privé en zakelijk te creëren. De planner is gebaseerd op de unieke en bewezen groeistrategie van Inline Leadership.Bestel jouw weekplanner.

 

Retraite La Dolce Vita. Above and Beyond.

Wil je in korte tijd, samen een waardevolle boost geven aan de kwaliteit van jouw leven en business? Dan is deze Business Retraite precies wat jij nodig hebt! Klik hier om de brochure te downloaden.

 

Vraag jouw Business Call aan

Vraag je je af of ondernemen vanuit Inline Leadership voor jou en jouw bedrijf geschikt is? Maandelijks selecteer ik een aantal ondernemers waarmee ik in gesprek ga en ideeën geef over succesvol ondernemen vanuit Inline Leadership. Klik hier.