E-book van ondernemer en

business- en executive coach Linda Lex

52 extra vrije dagen

Ontdek hoe jij volop kunt genieten van jouw vrijheid en leven, terwijl jouw business succesvol doordraait zonder jouw continue aanwezigheid.

”Doordat ik veel meer rust, ruimte en vrijheid in mijn privéleven ervaar, ben ik zakelijk beter gaan presteren. Onze winstmarge is met 5x verdubbeld.” – Rico Versteeg

Je maakt het jezelf onnodig moeilijk

Onnodig? Jazeker!

De meeste doorgewinterde ondernemers werken heel hard IN hun bedrijf. Zij maken zichzelf veel te belangrijk en onmisbaar. Nemen onnodig veel taken op zich, voelen zich verantwoordelijk voor alles en iedereen en denken dat ze overal een antwoord op moeten hebben. Ze zijn moe, voelen zich uitgeblust en opgejaagd. 

Dit is niet de bedoeling! 

Nog harder werken, betekent niet dat je als een voorbeeld en krachtig leider wordt gezien.

Krachtig en inspirerend leiderschap heeft namelijk niets te maken met hoe hard en hoe lang je werkt…

Ook al zeggen veel mensen dat dit wel zo is. 

Ben je constant brandjes aan het blussen en voor anderen de kolen uit het vuur aan het halen? Terwijl je jezelf afvraagt: Waarom neemt de ander niet gewoon zijn verantwoordelijkheid en is er zo weinig blijk van intrinsieke betrokkenheid of motivatie?

Ben jij dit? En ben jij klaar voor een business die ook succesvol doordraait, zonder jouw continue aanwezigheid?

Dan wordt het tijd om heel bewust en slim te gaan leven en werken vanuit Inline Leadership.

Dit vraagt om een andere manier van kijken, denken en doen.

Anders dan je gewend bent of wat de meeste ondernemers doen.

 

Van deze slimme denk- en levenswijze zijn de meeste ondernemers zich niet bewust.

Tenzij ze dit e-book hebben gelezen. 😉 

In dit e-book ontdek je:

  • Hoe je weer de regie krijgt, zodat je opnieuw richting en sturing aan je leven kunt geven.
  • Hoe je jezelf vrijwel moeiteloos los kunt maken van je business en ruimte kunt creëren voor je de groei van een ander.
  • Hoe je in minimale tijd jouw business kunt laten excelleren. 

Het e-book ’52 extra vrije dagen’ helpt je om meer vrijheid, rust en ruimte in je leven te creëren, zonder dat dit egoïstisch is of dat het ten koste gaat van de kwaliteit van jouw business.

Bedenk eens wat er voor jou mogelijk wordt als je de keuze maakt om trouw te blijven aan jezelf en te gaan leven en werken zoals jij bedoeld bent.

Je bent maar 1 keuze verwijderd van een nieuwe werkelijkheid, die een enorme impact zal hebben, niet alleen op de mate van jouw vrijheid, voldoening en quality time, maar ook op de groei van je business en haar resultaten.

‘Ik heb het afgelopen half jaar meer stappen heb gezet dan de afgelopen 10 jaar.’

Ik heb vorig jaar een van mijn beste maatjes enorm positief zien veranderen, nadat hij met Linda is gaan samenwerken. Hij is nu zo ontspannen en ‘in control’.

Nadat hij mij een keer heeft meegenomen naar een event van Inline Leadership, en ik een introductiegesprek met Linda ben aangegaan, heb ik de knoop doorgehakt en besloten dat ik ook met Linda wil samenwerken.

We zijn inmiddels vele intensieve en soms confronterende gesprekken verder, maar ik heb het gevoel dat ik het afgelopen half jaar meer stappen heb gezet dan de afgelopen 10 jaar.

 

Tim Merkus, Eigenaar PTP IT Distribution B.V.