Met keys activator Linn Willemsen

Keys sessie

Wil je weten wat jouw natuurlijke eigenschappen zijn, wat jouw maximale potentieel is en in welke context jij het beste presteert?

In 1 sessie krijgen we helder wie jij bent (zonder jouw bedrijf én al jouw rollen) en hoe jij jouw talenten optimaal kunt inzetten én omzetten in het gewenste resultaat. 

Linn heeft al 50+ ondernemers geholpen om hun maximale potentieel naar boven te halen én te activeren.

Ontdek jouw maximale potentieel

Aan de hand van jouw Keys test duiken we tijdens de Keys sessie de diepte in. Met mijn scherpe blik kom ik snel tot de kern om vanuit daar helderheid, een kloppend geheel en overzicht te creëren, waardoor ik jouw maximale potentieel naar boven kan halen en activeren.

Wat levert de sessie op?

Jij als persoon: Je krijgt inzicht, helderheid en scherpte in jouw natuurlijke eigenschappen en talenten, jouw volledige potentieel en wat de bedoeling is.

Jij en jouw relaties: Ik laat je zien in welke context jij het beste presteert en waar je een natuurlijk voordeel hebt, zodat je het verschil kunt maken voor de mensen om je heen.

Jij en de toekomst: Ik deel welke kansen ik voor je zie om je maximale potentieel in te zetten en optimaal te benutten in je leven & business, zodat je in staat bent om krachtige keuzes te maken richting jouw doel.

Samen met mijn man (ook ondernemer) heb ik de Keys sessie gedaan. Ik heb mega inzichten gekregen in hoe ik het voor mijzelf makkelijker en lichter kan maken. Doen wat je vanuit je DNA te doen hebt. Door de sessie merk je een shift in je energie.

Daarnaast interessant om van elkaar te weten welke waarden botsen, hoe we hiermee kunnen omgaan en hoe we elkaar kunnen versterken. 

Linn’s heldere uitleg en voorbeelden maakten het voor ons heel helder wat we er in de praktijk mee kunnen.

Angenita Rosenbrand

Eigenaar , The Shift

Ik heb samen met mijn team de Keys sessie gedaan bij Linn. Hierdoor is heel duidelijk geworden wat mijn kwaliteiten zijn en die van mijn team. Waardoor we nu nog efficiënter kunnen werken, weten waar we elkaar aanvullen en we heel duidelijk kunnen verwoorden wie we zoeken als nieuwe collega. En het is gelukt. We hebben binnen een paar weken de perfecte match gevonden.

Ik heb het werken met Linn ervaren als een verademing. Ze is een onwijs fijn persoon, mega ambitieus en leuk in de omgang.

Lilian van Kesteren

Eigenaar, Catch The Wave Concepts

Als je het verschil wilt maken. 
Moet je het verschil durven zijn.