Donderdag 21 november 2024 

Inline Leadership event

Voor ervaren ondernemers die toe zijn aan een vrij leven én een hoogwaardige business die succesvol doordraait, óók zonder hun continue aanwezigheid.

Tijdens het Inline Leadership event maak je kennis met het bewezen gedachtengoed:

Verwerf sterk Persoonlijk Meesterschap, zodat je opnieuw richting en sturing kunt geven aan je leven en business

Ontwikkel Krachtig Leiderschap en vergroot jouw ruimte, vrijheid en invloed

Kies jouw Geniale Speelveld, waarin jij volledig tot je recht komt en het spel slim kunt spelen met het grootste gemak, meer voldoening en het allerbeste resultaat

Het Inline Leadership event verbindt ambitieuze ondernemers en CEO’s met elkaar.

Slimme en snelle denkers die op intellectueel niveau uitgedaagd willen worden.

Een hoogwaardige omgeving, waarin je volledig jezelf kunt ZIJN, snel tot de kern kunt komen, ongegeneerd jouw ambities kunt delen en waar er volop ruimte is om van gedachten te wisselen, van elkaar te leren en te sparren over volwassen vraagstukken en verrassende inzichten.

We gaan je niet vertellen

hoe je een succesvolle business moet bouwen. Want die heb je al.

hoe je financiële vrijheid kunt creëren. Want die is er al. 

We nodigen je wèl uit

om terug te gaan naar de kern – volledig inline met jezelf – om vanuit de tijdloze basis van Persoonlijk Meesterschap uitgedaagd te worden om de juiste keuzes te maken.

om grootser en anders te gaan denken en doen voor de ontwikkeling van Krachtig Leiderschap.

om het juiste speelveld te kiezen, waarin jij volledig tot je recht komt en het spel slim en effectief kunt gaan spelen. Voor meer rust, vrijheid en voldoening. 

Het Inline Leadership event staat gepland op 21 november 2024.

Een groot aantal plekken voor de het event is gereserveerd voor onze klanten. Slechts een aantal plekken is beschikbaar voor geïnteresseerde ondernemers en CEO’s die het spel ook op het hoogste niveau willen spelen.

Ben jij dit? Dan is het Inline Leadership event de plek voor jou.

Je hébt je bedrijf om het leven te creëren waar jij gelukkig van wordt.

Voor ervaren ondernemers

Jij wilt toch ook… minder hard werken en meer vrijheid, vreugde en voldoening ervaren?

Het Inline Leadership event hebben wij speciaal voor jou gecreëerd als je een ervaren ondernemer bent en diep vanbinnen weet dat je je niet met de juiste zaken bezighoudt en veel té hard werkt.

Je voelt je schuldig en ervaart een tekort aan Quality Time voor jezelf, je gezin, familie en vrienden.

Je mist het gevoel van vrijheid en voldoening, omdat je niet doet waar je écht gelukkig van wordt. Je bent uitgespeeld op je huidige speelveld.

Je wilt loskomen van de organisatie, minder én flexibel werken, dat lukt niet omdat je jezelf onmisbaar hebt gemaakt.

Het Inline Leadership event nodigt je uit om moedige keuzes te maken en los te breken uit jouw gouden kooi. Voor een vrij en succesvol leven en een hoogwaardige business met impact!

Je komt binnen met onrust in je hoofd en lijf en vertrekt helder en ontspannen…

Als een Meester van Jezelf.

Linda Lex Word een Meester van jezelf

Word een Meester van Jezelf

Je hebt de eerste stappen gezet om meer rust en vrijheid in je leven te creëren, maar het lukt je nog niet om echt de doorbraak te maken. Je voelt aan alles dat het tijd is om aan jezelf te werken en hier daadwerkelijk verandering in aan te brengen.

Ben je er ook klaar mee om…

teveel ballen in de lucht te houden en nog steeds IN jouw bedrijf te werken?

het gevoel te hebben dat mensen om je heen continu iets van jou verwachten?

thuis te komen bij je gezin maar er met je hoofd niet écht bij te zijn?

niet in the lead te zijn van je eigen agenda en leven?

Dat snappen wij.

Er is iets beters voor je mogelijk!

Leven en werken vanuit Inline Leadership

Rust, kracht, vertrouwen en zekerheid

‘Je hebt me mijn vriend teruggegeven’

Ik was er even stil van. Deze uitspraak deed echt iets met mij. Wat een onbetaalbaar mooi resultaat na een intensieve samenwerking met een zeer gedreven ondernemer met een business die staat.

Hoe gaaf is het als je na een jaar intensieve 1-op-1 coaching van een goede vriend terugkrijgt dat de CEO, visionair, strateeg en eindverantwoordelijke achter dit succes zelf ook veel meer rust, plezier en voldoening ervaart en dit ook echt uitstraalt.

Dat hij na jarenlang keihard IN zijn bedrijf te hebben gewerkt, eindelijk weer tijd en aandacht vrijmaakt voor ‘me-time’, qualitytime met familie en vrienden.

En zichzelf het eindelijk gunt om even stil te staan en te genieten van al het moois dat het leven biedt i.p.v dag en nacht keihard met oogkleppen op door te werken, waardoor hij de verbinding met zichzelf en anderen dreigt te verliezen.

‘Linda, ik heb mijn vriend terug! We maken weer plezier. Sporten en sparren samen over onze grootse dromen, relaties, het leven… èn ja natuurlijk ook over onze business! Daar zijn we tenslotte ondernemers voor… 😉 Hij straalt rust, kracht, vertrouwen en zekerheid uit. Op een mooie, kwalitatief hoogwaardige manier. Dat wil ik ook!’

Dit is waar Inline Leadership voor staat. Wij helpen bevlogen succesvolle ondernemers weer inline te gaan leven en werken zoals zij bedoeld zijn. Zodat zij op een slimme en ontspannen manier hun leven en business naar een hoger niveau kunnen brengen.

Wil jij dit ook?

Hoe zou het voor je zijn om jezelf vrij te spelen, zonder dat dit ten koste gaat van jouw relaties en de succesvolle groei van jouw bedrijf?

Schaamteloos genieten van een business die niet langer draait om jou

Wat kun je verwachten

Ervaar in één dag hoe bevrijdend leven en werken vanuit Inline Leadership is

Tijdens het Inline Leadership event kan je het volgende verwachten;

Een volledig ontzorgde dag in een hoogwaardige ambiance waarin je weer helderheid, inzicht en focus krijgt op wat belangrijk is voor jou!

Je wordt uitgedaagd in jouw groei in Persoonlijk Meesterschap, zodat je dat kunt doorbreken wat je al veel te lang tegenhoudt.

Je krijgt inzicht in waar jij als leider nog groei en winst te behalen hebt, om van daaruit volwassen keuzes te maken. Zodat je vanuit rust en vertrouwen, opnieuw richting, sturing en invulling aan je leven en business kunt geven.

Je ontdekt hoe jij meer vrijheid en ruimte in je leven kunt creëren, zonder dat het ten koste gaat van jouw relaties én de kwaliteit van jouw business.

Je hebt helder hoe jij volledig in jouw waarde kunt gaan staan én jouw ervaring, wijsheid en waarde om kunt zetten in het gewenste resultaat.

Je leert de geheimen om te gaan leven en werken vanuit Inline Leadership, zodat jij kunt gaan doen wat je écht te doen hebt én anderen kunt meenemen in jouw groei.

Last but not least… good food, good mood & lot’s of fun!

‘Ik heb het afgelopen half jaar meer stappen gezet

dan de afgelopen 10 jaar.’

Inline Leadership Tim Merkus

Ik heb vorig jaar een van mijn beste maatjes enorm positief zien veranderen, nadat hij met Linda is gaan samenwerken. Hij is nu zo ontspannen en ‘in control’.

Nadat hij mij een keer heeft meegenomen naar een event van Inline Leadership, en ik een introductiegesprek met Linda ben aangegaan, heb ik de knoop doorgehakt en besloten dat ik ook met Linda wil samenwerken.

We zijn inmiddels vele intensieve en soms confronterende gesprekken verder, maar ik heb het gevoel dat ik het afgelopen half jaar meer stappen heb gezet dan de afgelopen 10 jaar.

Tim Merkus, Eigenaar PTP IT Distribution B.V.

Wie komt er in aanmerking voor het Inline Leadership event?

Je bent een ervaren ondernemer met een business die staat.

Je bent in staat om snel krachtige en uitdagende keuzes te maken.

Je bent bereid om kritisch naar jezelf te kijken en te doen wat nodig is

Je verlangt naar meer rust, vrijheid en voldoening in je leven en business.

Je wilt een bedrijf dat ook doordraait zonder jouw (continue) aanwezigheid.

Je wilt je omringen met een exclusieve groep ondernemers, waarmee je kunt levelen, die je begrijpt en waarmee je jouw ambities kunt delen.

Linda Lex Genius Mastermind Live event
Linda Lex Ondernemers
Linda Lex GM Meer rust en vrijheid
Linda Lex Amerongen
Linn Willemsen Genius Mastermind Amerongen
Linn Willemsen Linda Lex Genius Mastermind Amerongen

Dit is NIET voor ondernemers die…

…denken dat ze in twee dagen dé oplossing kopen. Persoonlijk Meesterschap en Krachtig Leiderschap moet je ontwikkelen, trainen en jezelf eigenmaken. Dit vraagt tijd, waarde en aandacht.

…alleen maar consumeren en niet bereid zijn om hun ervaringen, kennis en wijsheid met andere ondernemers te delen. De kracht van masterminden zit in oprechte verbinding.

…ondernemen voor zelfverrijking. Wij werken alléén met ondernemers die een positief verschil willen maken voor hun omgeving en een waardevolle bijdrage leveren met hun business.

…genoegen nemen met wat zich voordoet. Het Inline Leadership event is voor open minded mensen die weten dat er meer mogelijk is en zich laten verrassen en verrijken door een nieuw perspectief.

…wel gecoacht willen worden, maar niet openstaan voor scherpe feedback en uitdagende vragen. Niet bereid en in staat zijn om het transformatieproces écht aan te gaan.

Inline Leadership Theo van de Kamp

‘Ik ben enorm gegroeid en dat zit in alle aspecten van mij als ondernemer.’

Door het coachtraject bij Inline Leadership ervaar ik meer rust in mijn lichaam, ik weet wie ik ben als leider van mijn bedrijf, ik weet wat mijn rol is en de rollen binnen het team zijn heel duidelijk.

Wij zijn gegroeid van vier naar tien medewerkers, we hebben nu drie vaste teams en hebben een vaste aanpak ontwikkeld. Die werkt.

Ik weet welke stappen ik moet zetten om succesvol te kunnen blijven, leef inline met wie ik ben en stel mijn eigenwaarden voorop.

Theo van de Kamp
Eigenaar Digital Branding Bureau

Inline Leadership Sharon Streuper

‘Ik ben weer verliefd geworden op mijn bedrijf én heb deze naar een hoger level gebracht.’

Ik vind Linda een heel fijn mens om mee te praten en om je heen te hebben!

Heerlijk om door haar geconfronteerd te worden en inzage te krijgen in je eigen manier van denken en doen.

Ze geeft je de juiste tools en leert op een andere manier naar jezelf en je business te kijken.

Ik zie het echt als “een cadeau” die iedere ondernemer zichzelf moet gunnen als je je business naar een hoger level wilt tillen.

Sharon Streuper
Eigenaar Maison Sucre, Designer of Luxury Interiors

Inline Leadership Carina van Reeven

‘Ik ben nu een toonaangevende naam in mijn markt.’

Door Linda ben ik veel bewuster geworden van mijn kern, waar ik goed in ben en wat ik wil met mijn onderneming.

Ik heb mijn aanbod vereenvoudigd, waardoor ik met veel meer zelfvertrouwen in korte tijd vijf premium topklanten heb gekregen.

Ik ervaar weer rust in mijn hoofd en lijf, een goede werk/privé balans. Ik ben nu een toonaangevende naam in mijn markt, heb een florerende business en zakelijke relaties waar ik graag mee werk.

Carina van Reeven
Shared Service Center Specialist

Over Linda Lex

Meer rust, vrijheid en voldoening

Linda Lex krachtig leiderschap

Ruim 20 jaar lang runde ik samen met mijn man een succesvol Italiaans specialiteitenrestaurant. Voor de buitenwereld zag het er allemaal fantastisch uit. Toch deed ik veel consessies.

We hadden een complex en arbeidsintensief bedrijf met een groot team en hoge kosten. Door het harde werken IN de zaak, had ik nauwelijks tijd voor mijzelf en mijn gezin.

Ik zat in een ratrace en wist niet hoe ik eruit moest komen. Hoe fijn ik het werken in de horeca ook vond, het gaf mij geen plezier en voldoening meer. Ik had nog zoveel meer te bieden.

Mijn taak zat erop!

Het moedige besluit om uit het familiebedrijf te stappen en mijn hart te volgen, heeft alles veranderd. Voor mijzelf, mijn gezin en mijn relaties.

Tegenwoordig werk ik met een fantastisch team, een simpel businessmodel en kan ik veel meer impact maken op mijn omgeving. Ik geniet volop van mijn vrije avonden en weekenden en de quality time met mijn gezin.

En heb ik inmiddels honderden ondernemers geholpen om een Meester van Zichzelf te worden, waardoor zij op ontspannen wijze de kwaliteit van hun leven en business naar een hoger level hebben gebracht en veel meer rust, vrijheid en voldoening ervaren.

Inline Leadership Margot Freericks

‘Aanbiedingen komen als vanzelf naar me toe.’

Ik liep vast als ondernemer. Ik stond stil. De onzekerheid en twijfel begon toe te slaan.

Linda kende ik al. Een mooi mens, mooi bedrijf en mooie visie. Maar was zij dan het antwoord op mijn knelpunten? Ja!

Door Linda kregen mijn angsten geen voedingsbodem meer. Mijn netwerk bleef zich ontwikkelen. Aanbiedingen komen als vanzelf. Ik kan mijn keuzes maken en daar 100% achter staan.

Die flow… mensen wat is dat lekker! DAT wens ik iedereen toe. Op het moment dat jij er klaar voor bent. Coaching door Linda Lex: het is jouw tijd en aandacht echt 100% waard.

Margo Freericks
HR Manager Avantor

Inline Leadership Rico Versteeg

‘Onze winstmarge is vijf keer verdubbeld.’

Door het coachingstraject bij Inline Leadership heb ik een veel betere balans tussen privé en zakelijk, hierdoor ervaar ik meer rust. En vanuit die rust ben ik zakelijk veel beter gaan presteren.

Op dit moment werk ik veel meer AAN mijn bedrijf, waardoor ik ervoor kan zorgen dat iedereen in het team het maximale uit zichzelf haalt. Tevens ga ik met veel meer zelfvertrouwen een sales gesprek in, omdat ik weet welke waarde wij te bieden hebben.

Hoe ik de toekomst zie? Ik heb nu alle tools in handen om een inspirerend leider en marktleider te worden in onze branche.

Rico Versteeg
Eigenaar High End Marketingbureau

Inline Leadership Wilfried Polman

‘Linda is voor mij naast een topcoach, een inspirerend voorbeeld en leider.’

Linda heeft een rijke ervaring als ondernemer en neemt daarnaast waardevolle levenservaring mee. Ik vind het fijn dat ze daarin soms ook haar eigen kwetsbaarheid durft te laten zien. Lessen die zij zelf geleerd heeft.

In eerste instantie liet ik mij een beetje afschrikken in het High Value ondernemen. Dat gaat toch alleen over geld? Dacht ik.

Nu weet ik dat het vooral over jou als persoon gaat, het potentieel dat je in je hebt en de waarde die je daarmee kunt brengen naar anderen. 

Wilfried Polman
Facilitair Businesspartner

Het Inline Leadership event vindt plaats op donderdag 21 november 2024.

Event details

De meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wat is Inline Leadership?

Inline Leadership is de unieke leef- en denkwijze voor gedreven ondernemers die vanuit een tijdloze en krachtige basis opnieuw richting, sturing en invulling willen geven aan hun leven én hun business naar topniveau willen brengen en behouden.

Lees hier meer over de basisprincipes en ontstaansgeschiedenis van Inline Leadership.

Uit welke branches komen de ondernemers?

De ondernemers die aanwezig zijn bij het Inline Leadership event zijn eindbazen en troonopvolgers.

Dit zijn CEO’s van middelgrote MKB-bedrijven tot 100 man personeel uit o.a. de volgende branches; IT, transport, schoonmaak, retail, bouw, logistiek, interieur & design, zakelijke dienstverlening en handelsondernemingen.

Tevens zijn er ervaren kennisondernemers aanwezig. Dit zijn o.a. experts op het gebied van zakelijke dienstverlening: marketing & communicatie, business consultancy, juridische zaken, high performance coaching, crisis antropologie, enterprise architectuur en informatiebeheer. 

Hoe ziet de dag eruit?

Tijdens het Inline Leadership event word je volledig ontzorgt op een geweldige locatie. Je hoeft even nergens anders aan te denken dan aan jezelf en jouw ambities. 

We starten de dag om 09:00 tot 18:00. In deze tijd is er genoeg ruimte om met elkaar te sparren, de diepte in te duiken en om AAN jezelf en de toekomst van je bedrijf te werken.

Verder wordt er heerlijk eten geserveerd. De lunch en de afsluitende borrel worden voor je geregeld.

Na aanmelding vragen we om eventuele dieetwensen, waar we met liefde rekening mee houden.

Hoeveel mensen nemen deel aan het event?

Wij staan voor exclusieve kwaliteit, hoge waarde en oprechte aandacht. Vandaar dat er max. 30 plekken zijn voor het Inline Leadership event.

Linda Lex Linn Willemsen Meester van mijzelf

Ik ben een meester van mijzelf
Het ontwikkelt zich in mij
Het gaat steeds beter
Ik zal slagen

Linda Lex is bedenker en grondlegger van de unieke en bewezen leiderschapsmethode Inline Leadership.

Linda Lex